Despre noi

Fluier.ro este un proiect in care fondatorii sai au crezut foarte tare, inca de la inceput. Activam in online, pe partea de promovare si marketing virtual, de mai bine de 10 ani, atunci cand linkbuilding-ul nu avea valoarea uriasa pe care o are azi. Am crescut in domeniul acesta si putem spune fara lipsa de modestie ca il cunoastem din scoarta in scoarta. 

In postarea de advertoriale online si in strategiile de linkbuilding este critic sa testezi, sa observi, sa monitorizezi si sa analizezi rezultatele. Noi facem acest lucru de peste 10 ani si de aceea putem spune ca ne simtim ca pestele in apa cand vine vorba despre promovare online prin advertoriale seo. Stim ce functioneaza si ce nu. Acesta este primul lucru care ne diferentiaza de alte agentii de publicitate similare aparute in ultimii 2- 3 ani. De asemenea, acest lucru ne ajuta sa avem o viziune coerenta asupra modului in care se poate face promovare prin advertoriale seo. 

Avem un background solid cu un portofoliu de peste 100 de site-uri, iar pe unele din ele ne mandrim ca le-am crescut de la 0, timp de mai multi ani. In ciuda schimbarilor ultra-rapide din online, credem ca tarie ca strategia de plasare continut de calitate si construire de backlinkuri va avea in continuare un cuvant greu de spus in preferintele motoarelor de cautare.

De aceea, cea mai inteligenta miscare pe care o puteti face pentru cresterea afacerii in online este sa va formulati rapid o strategie de publicitate prin backlinkuri si advertoriale seo. Datorita experientei si pachetului solid de cunostinte pe care il detinem, avem convingerea ca va putem ajuta sa cresteti sustinut.

Agentia de Publicitate Fluier.ro in cifre

  • Peste 10 ani de experienta in marketing online. Suntem la curent cu cele mai noi strategii in campaniile de link building.
  • Peste 130 de site-uri in portofoliu. Lista generoasa cu peste 100 de site-uri valoroase pentru Google pe care tepoti promova usor.
  • Peste 200 de clienti. Ne bucuram de recomandarea lor, pentru ca au cunoscut rezultatele unei strategii coerente de link building.
  • Peste 5000 de advertoriale si scriem in continuare cu aceeasi placere si atentie la detalii. Domenii, din cele mai diverse.
  • 4 oameni cu experienta puternica in marketing online. O echipa creativa, bine inchegata, ce lucreaza perfect in aceasta formula.