Intrebari frecvente

1. Puteti oferi si servicii de scriere articole pe nise mai tehnice?
Desigur. Creatorii nostri de continut sunt adevarati profesionisti, care se muleaza pe orice domeniu, fac research si creaza continul de calitate. Fiecare noua provocare este intampinata cu interes si dedicare.

2. Pot sa aleg eu site-urile pentru postarea advertorialelor?
Da. Dupa ce completati formularul de cerere portofoliu site-uri, veti primi pe email toata lista. Puteti alege site-urile preferate pentru publicarea articolelor.

3. Oferiti servicii de postare anunturi si pentru agentii seo?
Da. Fluier.ro este o agentie de publicitate care colaboreaza inclusiv cu agentii seo pentru promovare prin advertoriale.

4. De ce trebuie sa tin cont cand creez continut si aleg site-urile pentru postari?
Iata cateva bune practici:

  • De preferat, creati articole si advertoriale de minim 500 – 600 cuvinte.
  • Plasati 1, maxim 2 linkuri spre siteul dumneavoastra.
  • Acordati atentie la modul in care plasati linkul (ancora si link).
  • Duceti linkul pe pagina sau categoria din site pe care doriti sa o cresteti (nu neaparat pe homepage).
  • Va recomandam sa faceti research seo pentru a gasi cele mai relevante cuvinte cheie de inclus in advertorialele postate.
  • Nu exagerati cu folosirea cuvintelor cheie.
  • Advertorialele sunt in primul rand texte de continut valoros, care ofera informatii utile utilizatorilor. Nu exagerati cu presiunea, persuasiunea si promovarea.
  • Este de preferat sa alegeti site-uri din portofoliul nostru relevante pentru domeniul dumneavoastra. Tineti cont de profilul utilizatorilor site-urilor respective. De exemplu, un magazin de cadouri pentru barbati va plasa cel mai bine advertoriale pe site-uri/ reviste online pentru femei. O firma care ofera servicii pentru antreprenori, poate posta advertoriale pe site-uri cu stiri din economie, finante, business. O firma care vinde mobila sau solutii de confort pentru acasa, poate plasa cu succes advertoriale pe site-uri de lifestyle, sanatate, confort, amenajari etc. Un magazin online de haine poate plasa advertoriale in primul rand pe site-uri de moda.
  • Site-urile de stiri sunt extrem de versatile si pot fi utilizate aproape pentru orice domeniu si nisa, ele avand un public mai larg.
  • Este recomandat sa lucrati cu un profesionist care sa va poata contura o strategie a textelor ancora. Daca doriti, va putem ajuta si noi in acest sens.

5. Cat costa postarea unui advertorial?
Preturile difera in functie de autoritatea unui site. Va rugam sa solicitati gratuit lista cu site-urile inscrise in portofoliul Fluier.ro, iar acolo puteti verifica preturile pentru fiecare platforma in parte.

6. Pentru cat timp raman valabile linkurile plasate intr-un advertorial?
Pe toata existenta site-ului in care sunt plasate! Linkurile din advertoriale nu au o durata fixa de valabilitate, iar acest lucru este un avantaj enorm pentru promovarea firmei dumneavoastra. Linkurile de calitate vor ramane si vor putea produce rezultate bune pentru afacerea dumneavoastra chiar si dupa mai multi ani.

Serviciile noastre se muleaza pe nevoile si cerintele fiecarui client:
– postare de advertoriale seo: pentru agentii de seo si firme care au deja un intern sau un content writer colaborator

– scriere si postare de advertoriale: pentru firmele care au nevoie de solutii avansate pentru promovare prin link building. Vom scrie continut original de calitate si il vom plasa pe site-urile pe care le agreati.

– planificare, scriere si postare de advertoriale: pentru firmele care au nevoie de solutii all-in-one pentru redactarea si postarea de advertoriale seo. E link building de la A la Z.

Fie ca stii deja cum functioneaza promovarea prin link building si ai nevoie de o agentie de publicitate cu experienta care sa-ti „fluiere” continutul de calitate in online prin cele mai eficiente mijloace, fie ca ai putine cunostinte despre optimizare seo si linkbuilding, dar vrei sa externalizezi aceste servicii ca sa te poti concentra pe managementul propriu zis al afacerii tale, suntem aici si te putem ajuta.